Baguettes stammer fra Frankrig og spises på alle tidspunkter af døgnet i Frankrig
Baguettes
3 stk.
40 minutter & 2 timer hævetid
Ingredienser
- 3 dl vand
- 500 g hvedemel
- 75 g grahamsmel
- 30 g gær
- 1/2 tsk havsalt
- 1/2 tsk sukker
Fremgangsmåde
- Smuldr gæren i vandet, tilsæt salt og sukker.
- Rør rundt og tilsæt melet.
- Ælt dejen i 10 minutter og tilsæt mere mel hvis der er behov for det.
- Lad dejen hæve under et hviskestykke i 1 time.
- Ælt dejen og form den til 3 brød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad brødene hæve under et hviskestykke i 1 time mere.
- Tænd ovnen på 250 grader.
- Bag brødene i 15-20 minutter, pas på det ikke bliver brændte. Når de er gyldne og sprøde, så er de færdige