Baguettes

Baguettes stammer fra Frankrig og spises på alle tidspunkter af døgnet i Frankrig

Baguettes

  3 stk.

40 minutter & 2 timer hævetid

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 500 g hvedemel
  • 75 g grahamsmel
  • 30 g gær
  • 1/2 tsk havsalt
  • 1/2 tsk sukker

Fremgangsmåde

  1. Smuldr gæren i vandet, tilsæt salt og sukker.
  2. Rør rundt og tilsæt melet.
  3. Ælt dejen i 10 minutter og tilsæt mere mel hvis der er behov for det.
  4. Lad dejen hæve under et hviskestykke i 1 time.
  5. Ælt dejen og form den til 3 brød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad brødene hæve under et hviskestykke i 1 time mere.
  7. Tænd ovnen på 250 grader.
  8. Bag brødene i 15-20 minutter, pas på det ikke bliver brændte. Når de er gyldne og sprøde, så er de færdige