ærtesuppe

Til denne suppe skal du blot købe 4 ingredienser og den tager kun 20 minutter at lave. Kokosmælken gør den cremet og giver den en skøn orientalske smag. De lækre ærter har et højt indhold af antioxidanter, som alle er vigtige for at forebygge kræft og DNA-skader, der medvirker til at nedbryde immunforsvaret og forkorter vores liv
De indeholder:

  • flavonoider: catechin og epicatechin
  • carotenoider: alfa-caroten og beta-caroten
  • phenolsyrer: ferulic og kaffesyre
  • polyfenoler: coumestrol

Ærtesuppe med kokosmælk

 4 personer

 20 minutter

Ingredienser

  • 1 løg, hakket
  • 500g ærter (ekstra fin), frosne
  • 12 mynte blade
  • 400 ml kokosmælk
  • 400 ml vand

Fremgangsmåde

  1. Lad løgene stege i en gryde med lidt kokosolie over medium varme, indtil de er gyldne.
  2. Tilsæt ærterne, mynteblade, kokosmælk, vand og lidt Himalaya salt.
  3. Når det begynder at koge, fjern fra varme og blend med en blender eller i en foodprocessor.
  4. Smag til og hvis suppen er meget tykt, kan du tilføje lidt mere vand.
  5. Server med et stænk olivenolie og lidt ærter på toppen.