Æggekager kommer i mange forskellige former og versioner. Hvor nogle æggekager udelukkende består af æg, mælk og en form for stivelse, tilføres der i andre æggekager alt fra ost, grøntsager og kødstykker i æggemassen.
Æggekage med chorizo, cherrytomater & spinat
4 personer
30 minutter
Ingredienser
- 150 g chorizo
- 250 g cherrytomater
- 100 g spinat
- 6 æg
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 dl mælk
- parmesan eller anden revet ost
- paprika
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg imens du steger chorizoen på panden.
- Tilføj løgene og steg blandingen ved jævn varme.
- Tilsæt spinat, tomater og en smule paprika.
- Pisk æggene og bland mælken heri. Krydr med salt og peber.
- Hæld blandingen på panden og skru ned på svag varme.
- Lad æggekagen stege i 10 minutter til den er stivnet.