Æblechips med kanel

Æblechips med kanel server som en snack eller som pynt på forretter

Æblechips med kanel

 4 personer

  35 minutter

Ingredienser

  • 3 æbler
  • 50 g smeltet smør
  • Salt
  • Kanel
  • Revet muskatnød

Fremgangsmåde

TEXT

  1. Skyl og tør æblerne (hvis du syntes, så kan du fjerne kernehuset med et parisiennejern). 
  2. Skær æblerne i 1 mm tynde skiver.
  3. Pensl dem med det smeltede smør og læg dem på 3 bageplader med bagepapir på.
  4. Drys med lidt salt, kanel og muskatnød.
  5. Tænd ovnen på 150 graders varmluft. 
  6. Fordel bagepladerne i ovnen og bag skiverne i cirka 25 minutter – æblerne skal stadig være bløde når de kommer ud af ovnen.
  7. Lad æblechipsene køle af på en rist til de bliver sprøde.