Chokoladescones gør sig perfekt til morgenbordet eller til lidt eftermiddags the
Chokoladescones
12 personer
35 minutter
Ingredienser
- 240 g hvedemel
- 50 g sukker
- 50 g smør
- 1 1/2 kærnemælk
- 1 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 150 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 250 grader.
- Bland mel, bagepulver, sukker og mælk i en skål.
- Tilsæt smør og den grofthakkede chokolade.
- Vend dejen ud på et bord og tryk det forsigtigt indtil dejen er ca 2,5 cm høj.
- Bred dejen ud og brug en cirkulær udstikker til at få fat i en del af dejen og form stille en scone af denne del (eller rul dejen og skær den ud i 12 dele.)
- Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 15 minutter eller til de er gyldne.