Luksus remoulade

Jeg er vild med hjemmelavet remoulade, specielt til fiskefrikadeller.

Det er utrolig nemt og hurtigt selv at lave den, istedet for at købe dem med alle E-numrene.

TITLE

  cirka 2 dl

 15 minutter

Ingredienser

  • 1 spsk cremefraiche (18%)
  • 1 spsk finthakket purløg
  • 1 spsk finthakket cornichoner
  • 1 spsk finthakket rødkål
  • 1 spsk finthakket gulerod
  • 1 spsk finthakket kapers
  • 1 tsk finthakket løg
  • 3 spsk hjemmelavet mayonnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk stærk sennep
  • Gurkemeje
  • Salt, peber, sukker efter smag

Fremgangsmåde

  1. Alt skal hakkes fint, bland det hele og smag til med krydderier.
  2. Brug gurkemejen til at bestemme remoulades farve.
  3. Lad remouladen stå på køl i 30 minutter.