Har du nogensinde overvejet, hvor meget plastik og papir vores mad er pakket ind i? Kunne det ikke være fedt, hvis man bare kunne spise det hele? Det kan man nu på WikiBar i Paris.
Ejerne af WikiBar i Paris drømmer om at gøre deres restaurant mere bæredygtig, derfor er de begyndt at tilbyde fødevarer i spiselig emballage. Designeren Mathieu lehanneur har skabt en cirkulær bar med hul i midten som kan indeholde is, yoghurt og ost. Cirklen sørger for at holde maden frisk og er skabt til at spise med fingrerne.
Professor David Edwards har skabt denne spiselige emballage af bionedbrydelig materiale, som er en perfekt erstatning til plastikemballage.
Måden de bruger den på er, for eksempel at putte mango-is i en kokos-emballage, mens de putter vaniljeis i en emballage af peanuts. Emballagerne er som sagt bio-nedbrydelige men er skabt til at blive spist med produktet indeni.
WikiBar ønsker at gøre en forskel for miljøet men også at tilbyde sine kunder at nyde en ny form for slow food.
Website: www.wikipearl.com
Foto: Wiki bar
Forfatter: Redaktionen på ecolove