Kokosmakroner kan du nemt lave og af kun 3 ingredienser. Vidste du det?
Hvis du ønsker at piften dem op kan du afslut dem ved at dybe bunden eller dekorere dem i smeltet mørk chokolade.
Kokosmakroner
40 stk
20 minutter
Ingredienser
- 2 æg
- 200 g kokosmel
- 175 g rørsukker
- 125 g smelte mørk chokolade til bunden eller til at dekorere dem.
Fremgangsmåde
-
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
-
Vend kokosmel i.
-
Beklæd en bageplade med bagepapir.
-
Sæt kokosmakroner på bagepladen med to skeer. Brug gerne teskeer såfremt de ønskes mindre.
-
Dyp fingrene i vand for at give dem en spids form.
-
Forvarm ovnen til 175 g. og bag dem i cirka 8 minutter.
-
Du kan nu dyppe bunden eller dekorere dem i smeltet chokolade, når kagerne er kølet helt af.