kokosmakroner

Kokosmakroner kan du nemt lave og af kun 3 ingredienser. Vidste du det?

Hvis du ønsker at piften dem op kan du afslut dem ved at dybe bunden eller dekorere dem i smeltet mørk chokolade.

Kokosmakroner

 40 stk

 20 minutter

Ingredienser

  • 2 æg
  • 200 g kokosmel
  • 175 g rørsukker
  • 125 g smelte mørk chokolade til bunden eller til at dekorere dem.

Fremgangsmåde

  • Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  • Vend kokosmel i.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Sæt kokosmakroner på bagepladen med to skeer. Brug gerne teskeer såfremt de ønskes mindre.
  • Dyp fingrene i vand for at give dem en spids form.
  • Forvarm ovnen til 175 g. og bag dem i cirka 8 minutter.
  • Du kan nu dyppe bunden eller dekorere dem i smeltet chokolade, når kagerne er kølet helt af.