Grillede økologiske sommergrøntsager, couscous og en frisk grøn pesto sat sammen for at skabe et sundt, afrundet måltid
Grillet grøntsagssalat med couscous og Pesto
4 personer
35 minutter
Ingredienser
- 1 kop couscous
- 2 kopper frisk bladetpersille
- 1 kop friske mynteblade
- 1 spsk frisk citronsaft
- 5 spsk olivenolie
- Himalayan salt
- peber
- 130 g feta ost
- 2 små courgetter
- 1 frisk majs
- 2 medium portobello svampe
- 1 rød peber
- 4 forårsløg
- 1 glas kikærter
- 2 kopper baby spinat
Fremgangsmåde
- Varm grill til medium høj varme.
- Kog couscous efter anvisning.
- I mellemtiden laves dressingen: I en foodprocessor puls persille og mynte indtil hakket. Tilsæt citronsaft, 3 spsk olie, 2 spsk vand, og 1/2 tsk peber og puls for at kombinere. Tilsæt feta og proces indtil næsten glat.
- Pensel courgette, majs, svampe, rød peber og forårsløg med de resterende 2 spsk olie; krydr hver med 1/2 tsk salt og peber.
- Grill grøntsagerne indtil møre og let forkullet, 2 til 3 minutter pr. side.
- Overfør grøntsagerne til et skærebræt og skær i 2 cm stykker og fjern majsen fra kolben.
- vend couscous med en gaffel og vend grøntsager og kikærter i.
- Anret spinat og couscous blandingen på tallerkner, og kom dressingen over og drys med yderligere feta, hvis det ønskes.