Grønkålssuppe med ingefær creme

Disse basiske og anti-inflammatoriske ingredienser giver din krop et boost. Du vil blive overrasket over, hvor let det er at lave rå planteføde. Lav denne suppe så krydret eller som mild som du ønsker – og vær ikke bange for at tilføje nogle friske cashew nødder over

Grønkålssuppe med ingefær creme

  4 personer

20 minutter samt 5 timer iblødsætning af pinjekerner

Ingredienser

Rå grønkålssuppe:

  • 2 kopper grønkål,
  • 1 mellemstor courgette
  • 1 lille porre (grøn del også)
  • 2 håndfulde persille, groft hakket
  • 1 stilk selleri
  • 2 avocado
  • skræl af 1 lille citron
  • 1 fed hvidløg
  • 1/4 tsk Himalayan salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk tamari
  • 1 tsk balsamisk glaze
  • knivspids chili pulver
  • 3 kopper vand

Rå ingefær creme:

  • 1 kop pinjekerner
  • 1 kop vand
  • 2/3 tsk salt
  • 1 tsk næringsgær
  • 1 1/2 spsk finhakket ingefær

Fremgangsmåde

Rå grønkålssuppe:

  1. Skyl og forbered porrer, grøntsag, persille, selleri og courgette og pop dem i en blender med høj hastighed sammen med resten af ingredienserne.
  2. Tilsæt mere vand, hvis du har lyst til en lettere suppe.

Rå ingefær creme:

  1. Iblødsæt pinjekernerne i mindst 5 timer, hvilket gør dem lettere fordøjelige og efterlader dig en glattere creme. Skyl grundigt efter blødgøring.
  2. Skræl ingefæren med en teskefuld og finhak op 1 1/2 spsk.
  3. Tilsæt alle ingredienser i en blender med høj hastighed og blend indtil meget cremet.