Iværksætter programmet, Løvens Hule har haft besøg, af de to ildsjæle fra Halkær Ådal, som producere økologiske færdigretter.
I programmet præsentere de to kvinder bag konceptet, deres produkt på fornemmeste vis, og med sådan en ægtehed og kærlighed til mad, at det resulterede i en kapitalindsprøjtning og samarbejdsaftale med erhvervskvinden Ilse Jacobsen.
“Almindelig mad til almindelig mennesker”, –en af de mange fine udtalelser fra kvinderne bag konceptet, som høster mange roser fra panelet, bestående af:
Christian Stadil, Tommy Ahlers, Ilse Jacobsen, Jesper Buch og Birgit Aaby.
”I er super seje”, ”jeg ville nyde at arbejde sammen med jer”, ”I er det hold, som jeg føler, der har mest kærlighed for jeres produkt”, ”I er virkelig skønne”, blot nogle af de kommentarer “løverne” kom med.
Se programmet her
“Vi er super glade for at have været med. Halkær Ådal er en virksomhed med en meget større kapacitet, end vi udnytter i dag. Det, at Ilse Jacobsen går ind med sin erfaring, sit netværk og med sin stab af dygtige mennesker kan løfte Halkær Ådal ud over rampen og hjælpe med at udbrede kendskabet til vores mad og måltidskasserne”, siger Kate Bryrup, der står bag Halkær Ådal sammen med Edith Agerbo.
Ilse Jacobsen går ind for økologi
Ilse Jacobsen kunne med det samme, se et stort potentiale i Halkær Ådal forretningskoncept. Sunde, velsmagende og ærlige økologiske middagsretter, leveret direkte til folks hoveddør, var noget erhvervskvinden kunne se en fremtid i. Og mente selv at kunne tilføre virksomheden yderligere succes i form en brede distribution end virksomheden har i dag.
“Jeg ser et kæmpe potentiale i virksomheden og i de to kvinder bag konceptet. Min personlige interesse for mad af høj kvalitet har selvfølgelig spillet ind, og værdierne bag brandet, som handler om meningsfuldhed, lokal forankring, håndværk, kvalitet, velsmag og økologi, er alle kerneværdier, som jeg kan identificere mig med,” siger Ilse Jacobsen om investeringen.
Kvalitets mad på frost
De økologiske måltidskasser fra Halkær Ådal indeholder frosne middagsretter af høj kvalitet i både råvarer, smag og kødkvalitet, som er håndværksmæssigt fremstillet.
“Travlhed behøver ikke betyde, at man skal gå på kompromis med sine værdier, derfor har vi udviklet færdiglavede fryseretter og samlet dem i måltidskasser, som leveres til din dør. Det unikke ved dette koncept er, at alt er 100 procent økologisk, og kommer fra lokale økologiske leverandører der går op i dyrevelfærd og naturlighed. Du får hjemmelavet mad af den bedste kvalitet, hvor næringsværdien er høj og etikken er tilsvarende. Vi vil være en del af løsningen og ikke øge problemet gennem vores mad. Derfor bruger vi lokale økologiske leverandører og går op i dyrevelfærd og naturlighed,” siger Edith Agerbo.
Halkær Ådal kan fås som abonnementsordning og købes hos, Irma, Salling og Nemlig.com.
”Løvens Hule” er en programserie på DR, hvor iværksættere får lov at præsentere deres forretningsidé. Fem erhvervsfolk sidder klar med deres egne penge, som de kan vælge at investere i virksomheder eller opfindelser, som de synes, er interessante.
Forfatter: Redaktionen på ecolove