Hindbær og kokos mousse

Friskplukket danske hindbær er noget af det skønneste om sommeren. Disse lækre røde bær, har nogle helt fantastiske egenskaber. De er fulde af fibre, antioxidanter og vitaminer. Desuden er hindbær en glimrende kilde til ellaginsyre, som kan stoppe udviklingen af kræftceller, og reducerer dermed din risiko for at få kræft. Derudover er hindbær fyldt med B Vitamin, C Vitamin, folsyre, jern, B3 Vitamin, riboflavin, kobber, kalium og magnesium.

Hindbær og kokos mousse

 4 personer

 20 minutter

Ingredienser

  • 100 g kokos creme
  • 1 avocado
  • 1 vaniljestang
  • 3 spsk mandelsmør
  • 450 g hindbær
  • 2 spsk honning

Fremgangsmåde

  1. Skær din kokos creme i firkanter. Fjern avocado kødet og stenen. Skrab vaniljen ud af vaniljestangen.
  2. Kom alle dine ingredienser i din foodprocessor og blend indtil en god luftig mousse.
  3. Kom din mousse i glas og placere dem 1 time i fryseren før servering.