Med en stigning af allergier hos både børn og voksne, kan det være rart at finde alternative løsninger når man skal bage. Og mens almindelig bagning kan være skræmmende nok i sig selv, kan glutenfri bagning virke umuligt.

Disse fire opskrifter bruger fire forskellige slags glutenfri mel der er fulde af ernæringsmæssige fordele, som resulterer i retter, hvor der ikke gåes på kompromis med smagen og som også er godkendt af børnene.

  1. Boghvede Crepes:
    Boghvede er høj i fiber, protein og calcium. Det er også fantastisk til det kardiovaskulære system takket være rutin, glycosid / flavonoid, som har været kendt for at styrke kapillar vægge og forbedre cirkulation, og magnesium. Hvis det ikke er nok, så hjælper det også til at opretholde et sundt blodsukkerniveau og er et godt valg for dem med diabetes. Få opskriften her: https://www.ecolove.dk/boghvede-crepes/
  2. Citron yoghurt kage med mandelmel:
    Fuld af magnesium, vitamin E, mono-mættet fedt og protein, mandler er berømte for sine sunde egenskaber, hvilket gør denne kage-der fungerer lige så godt som en dessert, som til brunch bordet eller som morgenmad til børnene. Få opskriften her: https://www.ecolove.dk/citron-yoghurt-kage/
  3. Kokosmel cookies :
    Kokosmel er den mest tætpakkede af alle mel. Højt fiberindhold, men lav i fordøjelige kulhydrater, det indeholder både sunde fedtstoffer og protein. Kort sagt, disse cookies er en temmelig smart måde at få børn med på et lavt sukkerindhold tog. Få opskriften her: https://www.ecolove.dk/21569-2/
  4. Kikærtemel banan pandekager:
    Fuld af protein, folat, kostfibre, jern, magnesium og kalium, kan kikærtedej ligeså godt være en superfood. Disse pandekager bliver lidt tættere end deres hvide mel fætre, men det er hvad der gør dem ekstra fyldige og lækre. Få opskriften her: https://www.ecolove.dk/banan-pandekager-glutenfri/